Την ανάγκη που αισθάνεται να βοηθήσει την Ιταλία, η οποία δοκιμάζεται έντονα από την έξαρση του κορονοϊού, εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου πέρασε σε ρόλο… Τσακ Νόρις και με το μήνυμά του επιχειρεί να «τρομάξει» τον ιό με το μήνυμα πως εάν δεν πάει αυτός σε εκείνον, τότε εκείνος θα πάει σε αυτόν.

«Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών, αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον ιό», ανέφερε ο «Ίμπρα».

Το μήνυμα του Ιμπραΐμοβιτς είναι το εξής:

«Η Ιταλία μου έχει δώσει πάρα πολλά και θα ήθελα να επιστρέψω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτές τις δραματικές στιγμές. Θέλω να ανταποδώσω στη χώρα που αγαπάω. Αποφάσισα μαζί με ανθρώπους που δουλεύουν για εμένα, να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία και χρησιμοποιώ την δύναμη της επικοινωνίας για να διαδοθεί το μήνυμα. Είναι σοβαρό θέμα και δεν θέλω να μείνει σε αυτό το βίντεο. Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών, αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον ιό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία μας και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται μέρα – νύχτα για να σώσουν ζωές. Σήμερα, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να τους στηρίξουμε. Ας ενωθούμε όλοι κι ας διώξουμε τον κορονοϊό για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Και μην ξεχνάτε: Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιό».

Πηγή: newsbeast.gr