Για «τερατώδη ψέματα» από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκκρεμείς συντάξεις που συνεχίζονται κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας. «Έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν τον εαυτό τους», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτεθεί στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας κατηγορώντας την ότι «προσπαθεί να εκφοβίσει συνταξιούχους βγάζοντας στη φορά τα προσωπικά τους δεδομένα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές έχει βαλθεί να ξεπεράσει στα ψέματα ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό! Μετά τα τερατώδη ψέματα του κ. Τσίπρα στη Χίο, τα οποία αποκαλύφθηκαν αμέσως, τώρα προσπαθεί να αξιοποιήσει στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που σταματούν στο 2022 και αγνοούν τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

– Για τις κύριες συντάξεις ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται στις ληξιπρόθεσμες, όπως άλλωστε τις μετρούσε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ΕΕ, αλλά γενικά στις υποβληθείσες αιτήσεις, ακόμα και σε αυτές που υποβλήθηκαν μία μέρα πριν! Και επιπλέον, καθώς επικαλούνται στοιχεία Δεκεμβρίου, αγνοούν την αποκλιμάκωση των τελευταίων 4 μηνών.

– Για τις επικουρικές συντάξεις αγνοούν τη μεγάλη παρέμβαση της κυβέρνησης τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο που μείωσε κατά το ήμισυ τον αριθμό των ληξιπρόθεσμων συντάξεων. Αλλά και την ενίσχυση έναντι (ύψους 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης) που καταβλήθηκε στους υπόλοιπους συνταξιούχους στα μέσα Μαρτίου. Μαθηματικά ΣΥΡΙΖΑ!

Ακόμα μια φορά επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν να ισχύουν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς τους συνταξιούχους ήταν 487 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και σήμερα είναι μόλις 3 εκατ. ευρώ;

Όσο για τα προσωπικά δεδομένα του συνταξιούχου από τη Χίο που δήθεν εμείς αποκαλύψαμε, μήπως ξέχασε ο κ. Τσίπρας ότι ο ίδιος ανάρτησε, για να δει το πανελλήνιο, τόσο το πρόσωπο όσο και τη διήγηση του εν λόγω συνταξιούχου, υιοθετώντας ουσιαστικά τη διήγησή του; Ας κοιτάξει λοιπόν καλύτερα τον καθρέφτη!

Αγνοούμε τους ψεύτες και τους λαϊκιστές που όσο μεγαλύτερα ψέματα λένε τόσο περισσότερο θα απομονώνονται από τους συνταξιούχους.

Πηγή: newsbeast.gr