Από το γραφείο της 5ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε ένας μέτοχος του καφέ-μπαρ που δούλευε ο 33χρονος μετρ, ο οποίος κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Makthes.gr o επιχειρηματίας που πέρασε την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας, είχε παρευρεθεί στο επίμαχο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες αποχώρησε σχετικά νωρίς.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως όταν ο 33χρονος αποχώρησε από το πάρτι, πήγε στην οικία του συγκεκριμένου επιχειρηματία, καθώς εκτός από τη συνεργασία τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Τη Δευτέρα παραδίνεται ο φάκελος με τις τοξικολογικές

Τη Δευτέρα τελικά αναμένονται να παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης στην ανακρίτρια. Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να περιδοθεί σήμερα, αλλά όπως φαίνεται άργησε να σταλεί το email στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.

Τα αποτελέσματα από την Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Το τελικό πόρισμα, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα κάτι που περίμενε και ο δικηγόρος της Γεωργίας.

Πηγή: newsbeast.gr