Ποδαρικό στη νέα χρονιά με κέρδη άνω των 12,3 εκατ. ευρώ, τον Ιανουάριο, έκανε το ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίρασε συνολικά 12.353.659 ευρώ τον πρώτο μήνα του 2023.

Το ΣΚΡΑΤΣ ανέδειξε χιλιάδες νικητές σε όλη την Ελλάδα και την περασμένη εβδομάδα, με τα συνολικά κέρδη τους να ανέρχονται σε 2.473.822 ευρώ.

Ένας από αυτούς, μάλιστα, στην Καστοριά, κέρδισε 100.000 ευρώ από το παιχνίδι «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», οι λαχνοί του οποίου κοστίζουν 2 ευρώ. Τα «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» ανέδειξαν ακόμη έναν τυχερό στην Αθήνα, ο οποίος κέρδισε 2.000 ευρώ.

Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν δύο τυχεροί στην Αττική – σε Παλαιό Φάληρο και Αθήνα – που κέρδισαν από 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ 48 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μέσα από το OPAP Store App

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να δουν αν κέρδισαν σκανάροντας τον λαχνό τους μέσω του OPAP Store App στο κινητό τους τηλέφωνο. Παράλληλα, κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Για το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή OPAP Store App, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα opap.gr ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ

Τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επάθλων, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά που κυμαίνονται από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.

Οι λαχνοί ΣΚΡΑΤΣ διατίθενται από τα καταστήματα ΟΠΑΠ και τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και από περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.