Αθώος δηλώνει, μέσα από τη φυλακή, ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, γνωστός και ως «Ξανθός Μάγος» ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού. Η σύζυγος του «Ξανθού Μάγου», μιλώντας στην εκπομπή «Τ-Live» του Alpha το μεσημέρι της Δευτέρας (03/04) δήλωσε πως είναι σίγουρη για την αθωότητά του ενώ προχώρησε και σε μια καταγγελία σχετικά με την οικογένεια της ανήλικης.

«Ο άνδρας μου είναι αθώος. Είμαστε 55 χρόνια μαζί, ήμασταν ένα χαρούμενο και καλό ζευγάρι. Υπήρχε συνεννόηση, ποτέ δε μου έδωσε δικαίωμα για τίποτα. Εντιμότατος, όλος ο κόσμος τον αγαπούσε και τον αποκαλούσε “μαγούλη”. Μικροί και μεγάλοι», ανέφερε η σύζυγος του και πρόσθεσε: «Κλαίει σαν μωρό παιδί, δε μπορεί να το διαχειριστεί αυτό το πράγμα. Υποφέρει πάρα πολύ, γιατί έχει και πολλά προβλήματα υγείας».

«Αυτός ο άνθρωπος αγωνίστηκε από μικρό παιδάκι να κάνει μία καριέρα, να χτίσει ένα όνομα, το οποίο υπερασπιζόταν πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος. Ζούσε για τη δουλειά και την οικογένειά του. Πρώτα να μάθουμε αν είναι βιαστής ή όχι και μετά να τον κατηγορήσουν, να τον καταδικάσουν, να τον κρεμάσουν. Αλλά αν είναι αθώος, τι απολογία θα δώσουν σε αυτόν τον άνθρωπο;», σημείωσε σε άλλο σημείο και έκανε λόγο για στημένη υπόθεση σε βάρος του άντρα της.

«Όλη η οικογένεια είναι μπλεγμένη σε αυτό, όλοι ήταν ενήμεροι. Ήταν στημένο πράγμα, όπως ήταν στημένο και πριν από 10 χρόνια. Το συμβάν το γνωρίζω προσωπικά και ο άνθρωπος αυτός έκλαιγε με μαύρο δάκρυ μαζί με τη γυναίκα του. Προχθές έμαθα ότι ακριβώς το ίδιο συμβάν το έχει κάνει σε άλλα δύο άτομα στην περιοχή μας. Εκβιασμό. Ζητούσαν λεφτά, τώρα αυτοί πλήρωσαν, αυτήν την εκφόβισαν και το σταμάτησε, δεν ξέρω», υποστήριξε η σύζυγος του ταχυδακτυλουργού «Ξανθού Μάγου».

«Είναι ένας αθώος άνθρωπος. Αγνός. Στα συναισθήματα, στα όλα. Ζωόφιλος. Αγαπάει τη δουλειά του. Δεν είχαμε δικά μας παιδιά. Μια κοπελίτσα ήρθε να δουλέψει μαζί μας, έμεινε εδώ σαν κόρη μας εδώ μέσα. Προσπάθησαν να διασύρουν και αυτό το κορίτσι το οποίο είναι εντιμότατο, παντρεμένη, έχει παιδάκι. Δεν ξέρω γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Για ποιο σκοπό τα έκαναν όλα αυτά δεν γνωρίζω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι έχουν κάνει το ίδιο σε άλλα τρία άτομα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsbeast.gr