Άσχημα είναι τα νέα από τη Βραζιλία και συγκεκριμένα από την ομάδα Ιτουάνο, η οποία ανακοίνωσε ότι ο 21χρονος τερματοφύλακας, Τζιάν Κέιο, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, παραπέμποντας στις επόμενες μέρες για περισσότερες πληροφορίες αφού κανείς δεν ξέρει τα αίτια του θανάτου.

Στα 21 του χρόνια ο Κέιο πίστευε ότι έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να πετύχει όλα όσα ήθελε, εντός και εκτός γηπέδων, αλλά τελικά η μοίρα του ήταν διαφορετική, αφού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όσους τον ήξεραν και γενικά το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

«Με μεγάλη θλίψη η Ιτουάνο ανακοινώνει τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζιάν Κέιο Γκόμες Σοάρες. Το σώμα του βρέθηκε άψυχο στην κατοικία του, το βράδυ του Σαββάτου. Ο τερματοφύλακας είχε γεννηθεί στην Παρανά, ενώ ήταν μόλις 21 χρονών. Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτή τη μεγάλη απώλεια και προσευχόμαστε τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένειά του και τους φίλους του. Η Ιτουάνο θα παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην οικογένεια, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Το συντομότερο δυνατό, έχοντας την έγκριση των Αρχών και της οικογένειας, θα δημοσιοποιήσουμε περαιτέρω πληροφορίες», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του.

Πηγή: newsbeast.gr