Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για το χαμένο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε λόγο για «χαμένη ευκαιρία» επανέλαβε ότι «αδικούν τους εαυτούς» τους.

Αρχικά ο Γιώργος Βόβορας, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση, χάσαμε μια ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Είχαμε πει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού γιατί αν η Ρεάλ σκοράρει πάνω από 80 πόντους είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει σε αυτόν τον ρυθμό. Σε αυτό το σημείο πήραμε πολύ καλό βαθμό. Κρατήσαμε τον ρυθμό σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν υπέρ μας για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια. Έτσι είναι η EuroLeague. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι αυτό το παιχνίδι και από αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα κρατήσουμε τη νοοτροπία μας, την ενέργειά μας και την διάθεση να παίξουμε. Είναι μια ομάδα που χτίζεται και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο με αυτόν τον τρόπο.»

Για το κίνητρο και στα υπόλοιπα ματς: «Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς παίκτες που κάνουν τόσο μεγάλο step up και το κίνητρο υπάρχει. Το ‘πρέπει’ είναι διαφορετικό με την Ζάλγκιρις και διαφορετικό με την Μπαρτσελόνα. Για να παίζει η ομάδα με τον ίδιο χαρακτήρα σε ολα τα ματς, χρειάζεται χρόνο, χιλιόμετρα ώστε να χτιστεί ένα υγιές και δυνατό σύνολο. Και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Όμως χάνουμε ευκαιρίες και αδικούμε τον εαυτό μας. Όταν το ‘θέλω’ και το ‘πρέπει’ το διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ.»

Για το όταν βλέπει ψυχρά το αποτέλεσμα: «Όταν τελείωσε το ματς σκέφτηκα το τρίποντο του Ρουντι στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι δύσκολο. Με τον κόσμο θα ήταν ένα ματς που θα μας έδινε έξτρα ώθηση. Όμως έτσι ειναι η EuroLeague και σε 48 ώρες θα είμαστε εδώ και θα μιλάμε γι’ αλλο ματς. Ναι μεν χάσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά θα κρατήσω αυτήν την διάθεση, την πίστη στο πλάνο και την συγκέντρωση που είχαμε και την οποία πρέπει να δείχνουμε και στα επόμενα ματς. Και να μην έχουμε διακυμάνσεις. Πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου και τη δουλειά που κάνουμε ολοι να βγαίνει στο παρκέ.»

Για την κατάσταση του Μακ: «Έχει διάστρεμμα. Είναι πολύ νωρίς. Αύριο θα έχουμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr