Το πρόγραμμα της συνεδρίασης στη Βουλή της Αυστραλίας είναι φορτωμένο, αλλά αυτό δενφαίνετα να επηρέασε έναν βουλευτή να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του από το βήμα του κοινοβουλίου. Ο λόγος για τον βουλευτή των Εργατικών, Νέιθαν Λάμπερτ, ο οποίος αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία που βρήκε όταν έλαβε τον λόγο.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να παντρευτούμε» είπε απευθυνόμενος στη σύντροφό του Νόα Έρλικ με τους παριστάμενους βουλευτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

«Δεν θα σου δώσω τώρα το δαχτυλίδι γιατί δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Αλλά το έχω αποθηκεύσει ασφαλώς και σχεδιάζω να το κάνω με ρομαντικό τρόπο σήμερα το βράδυ, στα περίπου 10 λεπτά που θα έχουμε αφού κοιμηθούν τα παιδιά και πριν εμείς καταρρεύσουμε από κούραση» συνέχισε ο βουλευτής.

Ο Λάμπερτ, που εκπροσωπεί την εκλογική περιφέρεια του Πρέστον της βόρειας Μελβούρνης, είπε ότι σχεδίαζε μια «ξεχωριστή» πρόταση γάμου για τη σύντροφό του εδώ και καιρό, αλλά λόγω της πανδημίας και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους ως γονιών δύο παιδιών, αποφάσισε να την κάνει μέσα στο κοινοβούλιο. «Δεν σχεδιάσαμε μήνα του μέλιτος στη Γαλλία ή άλλα πράγματα που γίνονται παραδοσιακά. Αυτή ήταν η ευκαιρία», είπε στον Guardian. Και διαβεβαίωσε ότι προχώρησε στο σχέδιό του, όπως το είχε αναγγείλει από το βήμα της Βουλής, κάνοντας την πρόταση γάμου συνοδεία σαμπάνιας. «Εκείνη είπε το “ναι” κι ήταν όλα υπέροχα», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Πηγή: newsbeast.gr