Τυχεροί ήταν οι μαθητές και η καθηγήτριά τους στο 18ο Δημοτικό Σχολείο στον Βόλο, καθώς λίγο έλειψε να τραυματιστούν από τμήμα της οροφής που αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω στην έδρα της δασκάλας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το τμήμα της οροφής στο τμήμα που στεγάζεται η Στ’ Τάξη έπεσε πριν τα παιδιά μπουν στην αίθουσα μετά το τελευταίο διάλειμμα.

Το ευτύχημα είναι πως, η δασκάλα των Αγγλικών εκείνη τη στιγμή είχε πάει να βγάλει φωτοτυπίες. Ενώ τα συντρίμμια της οροφής έπεσαν και στα πρώτα θρανία.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς, υπάρχουν κι άλλα σημεία του σχολικού κτηρίου που έχουν ρωγμές.

Σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται:

«3 Απριλίου 2023, 18ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου! Από τύχη δεν είχαμε τραυματίες σήμερα, καθώς την ώρα που χτύπησε το κουδούνι για να μπούμε μέσα από το τελευταίο διάλειμμα, ένα κομμάτι από την οροφή έπεσε πάνω στην έδρα και στα πρώτα θρανία στην αίθουσα της Έκτης τάξης! Η καθηγήτρια των Αγγλικών που είχε μάθημα την τελευταία ώρα μόλις είχε βγει από την αίθουσα για να βγάλει φωτοτυπίες, ενώ τα παιδιά ανέβαιναν τις σκάλες!

Και σε άλλα σημεία του κτιρίου έχουν ανοίξει ρωγμές (τι θα γίνει άραγε σε κάποιο σεισμό;;;), ενώ παρόμοιο περιστατικό είχαμε και πριν μερικά χρόνια!

Ντροπή και αίσχος».