Σκηνικό φρίκης το βράδυ της Δευτέρας στον Βόλο, όταν ένας άνδρας φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης από γείτονα στην είσοδο της πολυκατοικίας του και διακομίσθηκε μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr τo θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου τραυματισμένος και εισήχθη για νοσηλεία σε κατάσταση εκτός κινδύνου. Παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί προχώρησαν στη συρραφή του τραύματός του και στη συνέχεια τον κράτησαν για 24ωρη παρακολούθηση καθώς το τραύμα είναι κοντά στον νεφρό.

Ο 50χρονος έλαβε τελικά εξιτήριο από το Νοσοκομείο χθες και παραμένει σε κατάσταση σοκ, όπως και η σύζυγός του η οποία ήταν εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, που αντιλήφθηκε πρώτη την επίθεση και απεγνωσμένα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος τηλεφώνησε στο 100 τρομοκρατημένη, όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σύζυγός της επέστρεψε σπίτι μετά από ψώνια και όπως κατήγγειλαν έπεσε θύμα επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας δεν είχε κάποια διαφωνία ή διαφορά με ένοικο της πολυκατοικίας.

Δίχως να προηγηθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο του ο φερόμενος ως δράσης επιτέθηκε απρόκλητα στο θύμα που όπως τονίζει, δεν γνωρίζει τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με μαχαίρι και αναφέρει ότι το επεισόδιο προκλήθηκε χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έχει επιτεθεί στον 50χρονο άλλη μία φορά πριν από έναν χρόνο ρίχνοντάς του γλάστρα από το μπαλκόνι.

Πηγή: newsbeast.gr