Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που γίνεται το τροχαίο με το αμάξι της Χριστίνα Σούζη στη λεωφόρο Κηφισίας, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» και δείχνει το όχημα της να έχει ανατραπεί και να σέρνεται στο δρόμο για περίπου 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης.

Μάλιστα, κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

«Τη γλίτωσα φτηνά»

Σημειώνεται πως στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο βρέθηκε τυχαία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του, το αυτοκίνητο της Χριστίνα Σούζη αναποδογυρισμένο στο οδόστρωμα.

Επίσης, η Χριστίνα Σούζη έκανε ανάρτηση στο Facebook και έγραψε για το τροχαίο, το εξής:

«Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά!! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζομουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο».

Δεν ξέρω πως , αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζομουνα . Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ . Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο

Posted by Cristina Souzi on Wednesday, June 7, 2023