Μήνυμα ενότητας και νίκης στη μάχη κατά του κορονοϊού έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ, στο διάγγελμά της προς τον Βρετανικό λαό.

«Θα πετύχουμε. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τους φίλους μας. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τις οικογένειές μας», είπε η βασίλισσα.

Η Ελισάβετ ανέφερε ότι είναι δύσκολο να αποχωριζόμαστε τους δικούς μας, ωστόσο ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και σε όσους βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το δικό της ευχαριστώ είπε και σε όσους μένουν στο σπίτι.

«Ενώ έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις πριν, αυτό είναι διαφορετικό», δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ και τόνισε: «Αυτή τη φορά θα ενώσουμε με όλα τα έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια κοινή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τις μεγάλες προόδους της επιστήμης και την ενστικτώδη συμπόνια μας για να θεραπεύσουμε. Θα νικήσουμε και αυτή η επιτυχία θα ανήκει σε όλους μας».

Να θυμίσουμε ότι αυτό ήταν το πέμπτο τηλεοπτικό της μήνυμα σε μια μακρά πορεία ηγεσίας, πλην των καθιερωμένων για τα Χριστούγεννα. 

Πηγή: newsbeast.gr