Η περίοδος αυτή που βιώνουμε όλοι, είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες στη ζωή όλων μας και για αρκετούς πιθανότατα η πιο δύσκολη. Σε αυτές τις δυσκολίες αναφέρθηκε και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος εξομολογήθηκε στην κάμερα του PAOK TV πως η δυσκολότερη όλων ήταν μια στιγμή στην οποία δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει τα φάρμακα του μεγάλου του παιδιού.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε και να μείνουμε δυνατοί και αν η ζωή συνεχίσει έτσι, να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε», ανέφερε ο Αφρικανός στόπερ για την καθημερινότητα με τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια τόνισε: «Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου».

Επίσης, ο παίκτης του ΠΑΟΚ σημείωσε για τις τωρινές συνθήκες: «Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα».

Πηγή: newsbeast.gr