Με την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού να μην ανακόπτεται -το αντίθετο μάλιστα, ειδικά σε κάποιες χώρες- η UEFA έλαβε την απόφαση να αναβληθούν οι τελικοί του Champions League και του Europa League, που ήταν προγραμματισμένοι τον προσεχή Μάιο, καθώς και αυτός του Champions League Γυναικών.

Ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης. Αυτός του Europa League είχε προγραμματιστεί να γίνει τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 27 Μαΐου, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Όπως έκανε γνωστό η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, στην παρούσα φάση δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για να γίνουν οι τελικοί σε νέες ημερομηνίες. Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεδιάσκεψη που είχε γίνει προ ημερών, επισημοποιήθηκε η μετάθεση του Euro 2020 για το 2021.

«Η ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα ως αποτέλεσμα της διάσκεψης μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, υπό την προεδρία του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα αναλύσει τις διαθέσιμες επιλογές. Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει να μελετά το καλεντάρι. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr