Σκληρή κριτική άσκησε η Πόπη Τσαπανίδου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την τραγωδία των Τεμπών.

«Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά», αναφέρει ειδικότερα η εκπρόσωπος Τύπο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει», συμπληρώνει, τονίζοντας ότι «μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό».

Η κ. Τσαπανίδου σημειώνει ότι «ακόμη και αυτή τη συγγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος» και «σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες». «Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν», τονίζει και αναφέρει καταληκτικά: «Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια».

Πηγή: newsbeast.gr