Ένας άντρας από τη Βρετανία που τρύπησε το προφυλακτικό πριν κάνει σεξ με μια γυναίκα θα βρεθεί για 4 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, καθώς κρίθηκε ένοχος για βιασμό από το δικαστήριο.

«Απόλυτα μοχθηρή» χαρακτήρισε την πράξη το θύμα του 47χρονου Andrew Lewis, η οποία βρήκε μια καρφίτσα δίπλα στα προφυλακτικά που κρατούσε ο άντρας στο κομοδίνο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Worcester News», η γυναίκα βρήκε και ένα τέτοιο χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο καλάθι των σκουπιδιών.

«Είπε στην αστυνομία ότι έλπιζε να σπάσει το προφυλακτικό και να βελτιώσει έτσι την επαφή», δήλωσε ο εισαγγελέας Glyn Samuel στο δικαστήριο, «είπε πως ήταν ό,τι πιο ανόητο έχει κάνει ποτέ».

Ο Lewis ξεκαθάρισε πως δεν σκόπευε με αυτόν τον τρόπο να αφήσει έγκυο την ερωτική σύντροφό του, ήθελε απλώς να της αλλάξει γνώμη για την προστασία στο σεξ, όπως ισχυρίστηκε και η δικηγόρος του Lynette McClement.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο ίδιος δήλωσε ένοχος για βιασμό τον Ιούλιο. Ο δικαστής Nicholas Cole αποκάλεσε «παραβίαση της εμπιστοσύνης» το αδίκημα, καθώς η παρτενέρ του είχε ξεκαθαρίσει πως επαφή θα υπήρχε μόνο αν χρησιμοποιούσαν προστασία…

Πηγή: newsbeast.gr