Τα ατυχήματα για τους σκεϊτάδες είναι μία καθημερινότητα. Κατάγματα, σπασμένα μέλη και ανοιγμένα κεφάλια είναι στο καθημερινό μενού των προπονήσεών τους.

Μία 11χρονη αθλήτρια στις ΗΠΑ ωστόσο είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Καλιφόρνια, από το οποίο κινδύνευσε η ζωή της.

Σοκάρει το βίντεο της πτώσης της ενώ όπως ανέφερε ο πατέρας της οι γιατροί εξέφρασαν φόβους ακόμα και για την ζωή της 11χρονη καθώς ειχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αυτό που τελικά έσωσε την 11χρονη, η οποία στοχεύει στο χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ήταν το κράνος που φορούσε.

Η 11χρονη πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Δεν καταγράφω συχνά τις πτώσεις μου και δεν συζητάω γι’ αυτές γιατί θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν την αστεία πλευρά αυτού που κάνω αλλά αυτή ήταν η χειρότερη πτώση μου και θέλω όλοι να ξέρουν οτι είμαι ΟΚ. Συμβαίνει να πέφτεις ορισμένες φορές. Θα επανέλθω και θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Αυτό που με έσωσε ήταν το κράνος και το χέρι. Δεν θα σταματήσω, πάω για το χρυσό στο Τόκιο».

Πηγή: newsbeast.gr