Στη σύλληψη τριών ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση της 15χρονης, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Περιστέρι το απόγευμα της Μ. Τρίτης (19/4) και εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (21/4) στον Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Η ανήλικη εξετάστηκε από εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι τρεις συλληφθέντες εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης την 19-04-2022.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Πηγή: newsbeast.gr