Δεύτερη προκαταρκτική εξέταση για την τραγωδία που είχε σημειωθεί πριν περίπου εννέα μήνες σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου σκοτώθηκε μία 14χρονη μαθήτρια, διέταξε η Εισαγγελία.

Προχθές μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του κοριτσιού εξέφρασε την αγανάκτησή της. «Σε μένα κάθε μέρα είναι περισσότερη η απώλεια. Κάθε μέρα πάω και το βλέπω εκεί που είναι, κάθε μέρα είναι και δυσκολότερο. Εμένα το παιδί έφυγε. Τι να σας πω; Να μην θρηνήσουμε άλλα θέματα παιδιά», ακούγεται να λέει με τρεμάμενη φωνή.

Δεν μπορεί επίσης να πιστέψει ότι η ιδιοκτήτρια των μηχανημάτων του λούνα παρκ, πριν ολοκληρωθεί η έρευνα, έχει ζητήσει να αρθεί η κατάσχεση του εξοπλισμού ώστε να τα επαναλειτουργήσει. «Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό, αλλά και εμείς δεν θα το αφήσουμε εκεί, νομίζοντας με τα χρήματά της να σκορπάει τον θάνατο. Ένα παιδί 13 ετών πήγε εκεί να διασκεδάσει και… Εάν υπάρχει δικαιοσύνη, αυτό (το παιχνίδι) πρέπει να γίνει κομμάτια» σημειώνει.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Δεν φταίω»

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια των μηχανημάτων του λούνα παρκ δηλώνει άσχημα ψυχολογικά με όσα έχουν συμβεί.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας αυτών των άδικων δηλώσεων σε βάρος μου. Η επίθεση που δέχομαι από την οικογένεια είναι άδικη. Δεν φταίω για τον θάνατο του παιδιού και αυτό είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού.

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι όσα λέγονται περί χρημάτων δεν τιμά τον νεκρό.

«Η μητέρα του παιδιού καταφέρθηκε εναντίον της κυρίας. Η κυρία άσκησε νόμιμο δικαίωμά της. Δεν τίθεται θέμα αν έχει χρήματα ή αν δεν έχει χρήματα. Δεν τιμούν τους λέγοντες τέτοια λόγια… Το μηχάνημα είναι ιδιοκτησία της. Θεώρησε ότι έπρεπε το μηχάνημα αυτό να επανέλθει στην κυριότητά της και να το διαθέσει όπως η ίδια θα ήθελε» είπε ο δικηγόρος Χρήστος Νάκας