Η μικρή Yerley Lozada, η οποία ενθουσίασε εκατομμύρια ανθρώπους με τα βίντεό της για την αγροτική ζωή, πέθανε μετά από τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα. Ο αδελφός της, Yomar, επιβεβαίωσε το θάνατό της σε δήλωσή του. Ήταν 10 ετών.

«Μας άφησε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις», δήλωσε ο συντετριμμένος αδελφός στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Μας συνόδευε μέχρι την τελευταία μέρα κάνοντας βίντεο. Δυστυχώς, ο Θεός αποφάσισε να την πάρει μακριά μας. Είναι πολύ δύσκολο για όλη την οικογένεια, καθώς και για εσάς, τους οπαδούς μας».

Η τραγωδία συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το θύμα, γνωστό ως Susa στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν σε μοτοσικλέτα με τη μητέρα και την αδελφή της μεταξύ Pitalito και San Agustín, κοντά στην Μπογκοτά, σύμφωνα με το Jam Press.

Όπως προκύπτει από την προκαταρκτική έρευνα, φέρεται να συγκρούστηκαν με λεωφορείο όταν τα φρένα του οχήματος δεν έπιασαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μικρή πέθανε επί τόπου, ενώ η αδελφή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Με αφορμή το δυστύχημα, οι αρχές έχουν αρχίσει να ερευνούν αν το λεωφορείο είχε σωστά φρένα και αν είχε κάνει τους απαιτούμενους μηχανολογικούς ελέγχους.

Πριν από το θάνατό της, η Susa και η οικογένειά της είχαν συγκεντρώσει πάνω από 170.000 ακόλουθους στο TikTok, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπου έκαναν αναρτήσεις με το όνομα «Yomar, Tecla y Susa» (από τον αδελφό, την αδελφή και την ίδια αντίστοιχα).

Ανέβαζαν τακτικά χιουμοριστικά βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τη ζωή τους στην ύπαιθρο.

Οι θαυμαστές τους δήλωσαν συντετριμμένοι για τον θάνατο του κοριτσιού.

Πηγή: newsbeast.gr