Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από Τουρκία για τον πατέρα που σκότωσε τον μικρό γιο του.

Σύμφωνα με τη Daily Sabah, ο Τσεβχέρ Τοκτάς είναι ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ, ομάδα της 5ης κατηγορίας της Τουρκίας, και μάλλον δε θα κατάφερνε ποτέ να γίνει γνωστός για τα κατορθώματα του στο γήπεδο.

Δυστυχώς, όμως, έγινε γνωστός για αυτό που έκανε εκτός γηπέδου και το οποίο είναι ασύλληπτο… Όπως ομολόγησε, ο Τοκτάς σκότωσε τον 5χρονο γιο του, ο οποίος είχε συμπτώματα του κορονοϊού, επειδή… δεν τον αγαπούσε.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα», ήταν τα λόγια με τα οποία ομολόγησε τον φόνο του 5χρονου γιου του στις 23 Απριλίου και ενώ νοσηλευόταν σε κλινική της Προύσας με υψηλό πυρετό» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα».

Πηγή: newsbeast.gr