Οι διαγωνιζόμενοι εκπαιδευτικοί για τον «Δάσκαλο της χρονιάς» έμειναν έκπληκτοι όταν τους ανάγκασαν στην τελετή όχι μόνο να δουν από κοντά το έπαθλο, αλλά να το ακουμπήσουν κιόλας.

Αυτά έλαβαν χώρα στη χαρμόσυνη τελετή για τον καλύτερο δάσκαλο της Σαχαλίνης, του μεγαλύτερου ρωσικού νησιού στον βόρειο Ειρηνικό, και όπως ήταν φυσικό το βίντεο έγινε viral.

Το έπαθλο ήταν φέτος κρυστάλλινο, μόνο που το φαλλικό του σχήμα παρέπεμπε ανησυχητικά πολύ σε κάτι άλλο. Πολλά φρύδια σηκώθηκαν, με κάποιους να πιστεύουν πως έπαιρναν μέρος σε μια φάρσα.

Η παράδοση του διαγωνισμού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τις μεγάλες πετρελαϊκές του νησιού, θέλει τους διαγωνιζόμενους να περνούν ένας-ένας και να αγγίζουν το τρόπαιο πριν ανακοινωθεί ο νικητής.

Μόνο που φέτος το όλο πράγμα έμοιαζε πράγματι με χωρατό, εξαιτίας του ασυνήθιστου σχήματος του βραβείου. Κάποιες από τις γυναίκες υποψήφιες το ακούμπησαν αστειευόμενες, ενώ ο άντρας διαγωνιζόμενος απέφυγε διακριτικά να το πιάσει στα χέρια του.

Ο παρουσιαστής του RTV, Sergey Minaev, στον οποίο χρωστάμε το βίντεο, αστειεύτηκε πως η φετινή τελετή έμοιαζε σαν τον «Διαζευγμένο της χρονιάς» ή σαν «κάποια τοπικά βραβεία του PornHub για τα καλύτερα μοντέλα του».

Το τοπικό δίκτυο ASTV μίλησε με τους διοργανωτές, που ομολόγησαν πως το φετινό έπαθλο ήταν «παράξενο», χαρακτηρίζοντας το σχήμα του «αμφιλεγόμενο»…

Πηγή: newsbeast.gr