Ανεξαρτήτως χώρας, κουλτούρας και κουζίνας, οι άνθρωποι επιθυμούν κάθε τους χαρά να τη μοιράζονται παρέα με τους αγαπημένους τους πάνω από ένα γεμάτο τραπέζι. Σαν αποτέλεσμα τα πιο σπουδαία γεύματα γίνονται όταν υπάρχουν σημαντικοί λόγοι.

Τα “Σπουδαία Events” αγαπούν το νόστιμο φαγητό, τους σπουδαίους σκοπούς και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την επιρροή τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Έτσι δημιουργήθηκε το «Σπουδαίο Γεύμα». Πρόκειται για μία σειρά γευμάτων που θα πραγματοποιηθούν σε δημοφιλή εστιατόρια της Αττικής τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον σκοπό που θα ψηφίσετε.

Μόνο που οι πελάτες του εστιατορίου, κάπου θα έχουν ξαναδεί το προσωπικό του μαγαζιού… Εκείνη τη μέρα, τους παρευρισκόμενους θα εξυπηρετήσουν καλλιτέχνες, ηθοποιοί, δημόσια πρόσωπα και αθλητές, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συνδυάσουν ένα ωραίο πιάτο με μία αξέχαστη selfie!

Κάπου εδώ λοιπόν κυλάει ο τέντζερης στο δικό σας πάγκο και τα Σπουδαία Events σας καλούν να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία διαλέγοντας δύο από συμμετέχουσες οργανώσεις που θα θέλατε να χρηματοδοτηθούν μέσω των Σπουδαίων Γευμάτων.

Ψηφίστε εδώ:

spoudaia.gr

Οι οργανώσεις που συμμετέχουν είναι:

Περισσότερα για κάθε οργάνωση και project που συμμετέχει, μπορεί κάποιος να δει στη σελίδα της ψηφοφορίας:

spoudaia.gr/participants

Τα Σπουδαία Events στέλνουν το εξής μήνυμα: «Μπορούμε όλοι μαζί να στοχεύσουμε σε ένα καλύτερο κόσμο και δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα λεπτό για να επιλέξει και να πράξει ο καθένας μας κάτι Σπουδαίο σε αυτή τη ζωή. Εξάλλου είναι καλύτερο ν’ ανάψεις ένα κερί, από το να καταριέσαι το σκοτάδι!

Σπουδαία Events | Social Media

Facebook & Instagram