Το 23χρονο μοντέλο Μπιάνκα Ντομπρόιου ήταν η πρώτη ασθενής κορονοϊού στην περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια στην Ιταλία. Πέρα όμως από αυτό το έτσι και αλλιώς ξεχωριστό, όσο και δυσάρεστο για την ίδια, γεγονός η νεαρή έχει άλλη μία πρωτιά.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους που προσβλήθηκαν από τον ιό στην Ιταλία είναι πως το 23χρονο μοντέλο από την Μπολόνια κουβαλούσε τον ιό για σχεδόν 75 ημέρες.

Παρά το γεγονός πως νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν δυόμιση μήνες, στις 28 Φεβρουαρίου, και παρά το γεγονός επίσης ότι εδώ και καιρό αισθάνεται καλά, όλα τα τεστ που έχει κάνει από τότε, έδειχναν πως παρέμενε θετική στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει η Mirror η Ντομπρόιου είχε κάνει πάνω από 11 τεστ τα οποία όλα έβγαιναν θετικά. Η ίδια είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο από τις αρχές Μαρτίου και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της.

Μετά από όλη αυτή την οδύσσεια το νεαρό μοντέλο κατάφερε επιτέλους να δει αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ

«Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν κάτι περισσότερο από δύο μήνες σκέτη κόλαση. Δεν θυμόμουν καν πως είναι να βγαίνεις για λίγο από το σπίτι για έναν περίπατο. Όταν με πήραν οι γιατροί να μου ανακοινώσουν πως το τελευταίο τεστ ήταν αρνητικό, πήδηξα από το κρεβάτι μου από τη χαρά. Επιτέλους μπορώ να πω ότι νίκησα τον κορονοϊό», σχολίασε η η 23χρονη.

Πηγή: newsbeast.gr