Ένα μεγάλο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια του Πεκίνου που καταλαμβάνει τους δύο τελευταίους ορόφους ενός οικήματος είναι το νέο καμάρι του εσωτερικού σχεδιασμού.

Το σπίτι των 300 τ.μ. υιοθετεί τους ανοιχτούς χώρους, όπως έγινε στον πρώτο όροφο, όπου όλα έχουν υποχωρήσει για να γεννηθεί ένας ενιαίος χώρος.

Ακόμα και η προϋπάρχουσα σκάλα κατεδαφίστηκε, όπως και οι εσωτερικοί τοίχοι, ώστε να βελτιωθεί η λειτουργικότητα του ορόφου.

Το αποτέλεσμα είναι ένας συνεχής χώρος που περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και χώρους παιχνιδιού.

Αυτό που ξεχωρίζει ωστόσο είναι η έντονη χρωματική παλέτα, που αντικατοπτρίζει, όπως μας λέει το αρχιτεκτονικό γραφείο MDDM Studio, την ενέργεια της νεαρής οικογένειας που ζει εδώ.

Κίτρινοι τοίχοι και διακοσμητικές πινελιές δημιουργούν μια υπέροχη και ζεστή ατμόσφαιρα, παίζοντας περαιτέρω με το ηλιακό φως.

Στον δεύτερο όροφο συναντάμε 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, αλλά και πλυσταριό. Η ίδια αισθητική διατηρείται και εδώ, με το χρώμα να αποκτά ξανά τον πρώτο λόγο…

Πηγή: newsbeast.gr