Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 32 κλοπές φέρεται πως διέπραξε σπείρα της Θεσσαλονίκης η οποία έδειχνε προτίμηση σε οχήματα, καταστήματα και βενζινάδικα. Τα μέλη της αφαιρούσαν κυρίως μετρητά, το ύψος των οποίων προσεγγίζει τις 20.000 ευρώ, αλλά και καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας 77.000 ευρώ.

Για την υπόθεση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός 30χρονου Έλληνα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των πέντε -τουλάχιστον- συνεργών του.

Οι κλοπές, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έγιναν το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του περυσινού έτους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και πέριξ της πόλης, όπως επίσης στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Χειροπέδες για ένοπλες ληστείες σε έναν 40χρονο

Χειροπέδες - Σύλληψη άνδρα

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Ασφάλειας Νεάπολης – Συκεών συνέλαβαν έναν 40χρονο, ελληνικής καταγωγής, κατηγορούμενο για δύο ένοπλες ληστείες που διαπράχθηκαν την περασμένη Κυριακή σε ισάριθμα καφέ, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η «λεία» του περιελάμβανε χρήματα και προϊόντα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- ένα πιστόλι αερίου και είδη ρουχισμού που φέρεται να φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πηγή: newsbeast.gr