Νέες πληροφορίες προκύπτουν σχετικά με το πτώμα της 71χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Χαλκηδόνα του νομού Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τα καινούρια στοιχεία, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από καραμπίνα και σε κοντινή απόσταση.

Όπως αναφέρει το voria.gr, το πτώμα ανήκει σε 71χρονη γυναίκα Ρομά και βρέθηκε νωρίς το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο. Το όχημα που ήταν λευκό εντοπίστηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Το εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί και ανέφερε ότι είδε παρατημένο το αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες λένε πως ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο της δολοφονίας έχει φτάσει νεκροφόρα για τη μεταφορά της σορού και γερανός της τροχαίας για να απομακρύνει το όχημα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 71χρονη.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Πηγή: newsbeast.gr