Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση ενός 36χρονου άνδρα. Στις 19/02/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, ο Μπάλλα (επ.)  Άντι (ον.), 36 ετών, αλβανικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μπάλλα (επ.) Άντι (ον.), σήμερα, στις 21/02/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μπάλλα (επ.)  Άντι (ον.) έχει ύψος 1.70 μ., έχει 85 kg βάρος, έχει κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια και μπλε σκούρο μπουφάν. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple