Θερινή ακαδημία με θέμα την Κλιματική Κρίση και τις κοινωνικές αλλά και οικονομικές επιπτώσεις της διοργανώνει τον φετινό Ιούλιο η Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

H Ακαδημαϊκή Εκδήλωση με τίτλο «Summer Academy 2022 on Climate Crisis – Social and Economic Impact» θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (οδός Τσιμισκή 103, είσοδος από οδό Ισαύρων).

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στα αγγλικά.

Στην Ακαδημία θα συμμετέχουν μέχρι 40 ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά κανόνα πτυχιούχοι και επαγγελματίες στο χώρο της νομικής, της οικονομίας και της τεχνολογίας. Η εκδήλωση τελεί υπό την επιστημονική διεύθυνση των Καθηγητών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος κ.κ. Θ. Πανάγου και Κ. Κόμνιου.

Οι διδάσκοντες στα θερινά μαθήματα είναι διακεκριμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίων της ημεδαπής και του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, θα διδάξουν (κατά χρονολογική σειρά διδασκαλίας) οι Καθηγητές κ.κ. Αγ. Παπαδόπουλος (ΑΠΘ), Γ. Ιωάννου (ΟΠΑ), Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας, Αθ. Δαγούμας (ΠΑΠΕΙ) Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), Χαρ. Τσαρδανίδης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Κ. Νούσια (Reading-UK) και Κ. Κόμνιος (ΔΙΠΑΕ), Μέλος της Ολομέλειας ΡΑΕ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη Θερινή Ακαδημία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εκδήλωσης: ihu.gr.