Καθημερινά η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου περιπλέκεται όλο και περισσότερο με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως τόσο η κατηγορούμενη μητέρα όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος», λέει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μιλώντας χθες Τρίτη (12/4) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν “περιορίσου στα καθήκοντα σου” δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», εξηγεί ο Θ. Κατερινόπουλος, σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον Δ/ντη ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου). Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: “Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί”. Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;», σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διαψεύδει ότι είχε σχέση με την Πισπιρίγκου – Δηλώνει «τρομοκρατημένος» ο κουμπάρος του ζευγαριού

Πολλά τώρα έχουν ακουστεί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς και αυτές ενδέχεται να έχουν επηρεάσει την υπόθεση με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα.

Ένας ακόμη άνθρωπος, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί από την τοπική κοινωνία στην υπόθεση ως «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στο ζευγάρι είναι ο κουμπάρος που τους πάντρεψε. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, απαντά σε όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις.

«Εμένα αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι τόσο δύσκολη γιατί με όλη την υπόθεση και με όλα αυτά που ακούγονται έχω στιγματιστεί και στην πόλη μου. Στην περιοχή που μένω με ξέρει ο κόσμος, ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει, γιατί ξέρουν τι άνθρωπος είμαι …».

Ο ίδιος αρνείται πως είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ υποτίθεται δέχτηκα να γίνω κουμπάρος, με ευλογία Κυρίου. Δηλαδή αυτά είναι…δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που ακούγονται. Έχω τρελαθεί. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί εμένα με εκνευρίζει. Γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν η γυναίκα μου δεν με ήξερε, με όλη αυτή την κατάσταση θα είχα τσακωθεί και θα είχα χωρίσει. Κάθε μέρα ακούω και κάτι καινούριο και βγαίνω εκτός εαυτού. Δηλαδή έχω τρομοκρατηθεί. Φανταστείτε και μέχρι τη δουλειά μου που πάω δέχομαι ερωτήσεις. Κατεβαίνω στην αγορά δέχομαι ερωτήσεις, ρε παιδιά δεν γνωρίζω κάτι …να ορκιστώ στα παιδιά μου, δεν γνωρίζω κάτι» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού στο Star.

Πηγή: newsbeast.gr