Για το #MeToo στο Θέατρο καθώς και το κύμα καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Αλευράς. «Όλο αυτό που έγινε με το #MeToo ήταν μόνο για καλό. Δεν ξέρω αν το θέατρο καθάρισε γιατί πάντα οι άνθρωποι θα έχουν τα ελαττώματά τους αλλά ξέρω ότι αποθαρρύνονται τέτοιες συμπεριφορές και βάζεις τον άλλον να σκεφτεί πάρα πολύ αν η τάση του είναι να είναι αυταρχικός ή εκβιαστικός. Μας έχει βάλει δηλαδή όλους τώρα λίγο να προσέχουμε» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Βέβαια και την έχω στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση, επειδή είμαστε πολύ θυμωμένοι οι άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο ένας του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά και να μάθουμε την αλήθεια» σχολίασε για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη ΜΚΟ.

«Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει με τα παιδιά. Δεν… Είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα δεν ξέρω τι να πω» κατέληξε ο Θανάσης Αλευράς.

Πηγή: newsbeast.gr