Πατέρας και γιος φέρονται σύμφωνα με δημοσίευμα του onlarissa.gr να προπηλάκισαν τους τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ που πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα ενώ παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν δίστασαν να αφήσουν ελεύθερα τα πιτ μπουλ τους για να τους δαγκώσουν. Το περιστατικό σημειώθηκε στα Φάρσαλα.

Οι δύο τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ όπως μεταδίδει το onlarissa.gr υπέβαλλαν μήνυση κατά των δύο δραστών.

Τον προπηλακισμό των τεχνικών κατήγγειλε μιλώντας στην «Ελευθερία» ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος.

Το περιστατικό όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα σημειώθηκε σε χωριό των Φαρσάλων στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας όταν οι τεχνικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της οικογένειας και επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται τη μηνυτήρια αναφορά ο πατέρας και ο γιος του, φέρονται να επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει στην «Ε» ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».

Ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε κατά τις ίδιες πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Διαψεύδουν τα περί επίθεσης πατέρας και γιος

Με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση, οι δύο καταγγελλόμενοι από εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ ότι επέτρεψαν σε σκυλιά να τους επιτεθούν την ώρα που πήγαν στο σπίτι τους να προχωρήσουν σε διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διαψεύδουν το συμβάν και προαναγγέλλουν μηνύσεις.

Την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου δημοσίευσε το onlarissa.gr την Τετάρτη (9/4).

Αναλυτικά από το δικηγορικό γραφείο ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ενημερωθήκαμε σήμερα από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και από την ιστοσελίδα σας, για συμβάν δήθεν γενόμενο την 06-04-2020, ημέρα Δευτέρα, στην περιοχή των Φαρσάλων Λαρίσης, και ειδικότερα στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο Φαρσάλων.

Εκπροσωπώντας το Δικηγορικό μας Γραφείο τους δύο αναφερόμενους δηλώνουμε ρητώς πως ουδέποτε έλαβε χώρα το αναφερόμενο συμβάν και ουδεμία σχέση έχουν τα καταγγελλόμενα σε βάρος τους, ενώ δε, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και τα ακριβή πραγματικά περιστατικά. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, οι εντολείς μου προτίθενται να προβούν και υποβάλλουν σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά των άνω τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και κατά παντός υπευθύνου, επίσης και κατά του Προέδρου/εκπροσώπου των τεχνικών, κο Βασίλειο Μητροδήμο, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός τους.

Είναι αδιανόητο σε μια εποχή που ο παγκόσμιος ιστός μας δοκιμάζεται, να λαμβάνουν χώρα απόπειρες αποκοπής του ρεύματος σε ιδιώτες, οι οποίοι είχαν ήδη προβεί σε ρύθμιση και τακτοποίηση των όποιων οφειλών τους.
Επαφιόμαστε μόνο στις Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές και στην Κρίση τους».

Πηγή: newsbeast.gr