Άδοξο τέλος είχε ένας μεγάλος έρωτας που άνθισε στο ίντερνετ. Η 23χρονη Αμερικανή Jasmine Triggs γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν άντρα online και έπειτα από μερικές μέρες αποφάσισε να πάει να τον συναντήσει.

Διένυσε με το αεροπλάνο 2.500 χιλιόμετρα, από κωμόπολη της Ιντιάνα ως το Χιούστον του Τέξας, για να τον δει από κοντά.

Με το που επιβιβάστηκε ωστόσο στο αεροπλάνο, είδε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το μυστήριο λύθηκε τελικά όταν εκείνος μπλόκαρε τον αριθμό της, αφήνοντάς τη μόνη και έρημη στο αεροδρόμιο του Χιούστον.

Η Jasmine, ιδιοκτήτρια φούρνου, δήλωσε πως εκείνος της ζήτησε να πάει να τον συναντήσει. «Μιλούσαμε ακόμα το πρωί που ήταν να πετάξω». Και είπε ακόμα πως ήταν πάντα σεξουαλικό το θέμα μεταξύ τους.

«Μου ζητούσε σεξουαλικά πράγματα και έλεγε πως δεν άντεχε άλλο μακριά μου». Η γνωριμία έγινε μέσω ενός online group από κοινό φίλο, ο οποίος λέει τώρα πως ούτε εκείνος είχε γνωρίσει ποτέ από κοντά τον μυστηριώδη άντρα.

Η Jasmine ξόδεψε, όπως λέει, 380 δολάρια για το εισιτήριο της πεντάωρης πτήσης. Στην τελευταία τους επικοινωνία, όταν εκείνη δημοσιοποίησε το θέμα στο Twitter και έγινε viral, της είπε πως δεν την ξέρει καν!

Στα κοινωνικά μέσα εκείνη γνώρισε ωστόσο την καλή πλευρά του ίντερνετ, καθώς όλοι είχαν έναν λόγο παρηγοριάς να πουν. Κάποιοι προσφέρθηκαν ακόμα και να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πηγή: newsbeast.gr