Μια γυναίκα ταπεινώθηκε δημόσια όταν ο σύντροφός της απέρριψε την πρόταση γάμου που του έκανε ζωντανά σε αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή την Πέμπτη. Στην πιο δημοφιλή εκπομπή πρωινού της Μελβούρνης, The Fox’s Fifi, Fev & Nick, η ακροατής Carly έκανε μια γενναία πρόταση γάμου στον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Brad, ζωντανά στον αέρα, για να τιμήσει την Ημέρα του Leap, αυτή που έρχεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Η Ημέρα του Bachelor, μερικές φορές γνωστή ως Προνόμιο των Κυριών, είναι μια ιρλανδική παράδοση σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες επιτρέπεται να κάνουν πρόταση γάμου στους άνδρες στις 29 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δυστυχώς για την Carly τα πράγματα πήγαν γρήγορα στραβά.

Πριν το τηλεφώνημα, η Κάρλι ήταν αισιόδοξη και φαινόταν να πιστεύει ότι σύντομα θα αρραβωνιαζόταν. Ωστόσο, καθώς ο Μπραντ στο άκουσμα της πρότασης άρχισε να τραυλίζει, έγινε σαφές ότι αυτό θα ήταν ένα αξέχαστο τηλεφώνημα για όλους τους λανθασμένους λόγους. «Ήταν τα πιο απίστευτα πέντε χρόνια της ζωής μου μαζί σου», είπε στον έκπληκτο σύντροφό της από το τηλέφωνο. «Κάθε πρωί, ξυπνάω ως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Με κάνεις να νιώθω μοναδικά. “Είσαι ο βορράς μου, ο νότος μου, η ανατολή μου, η δύση μου, η εργάσιμη εβδομάδα και η κυριακάτικη ανάπαυσή μου. Μου άρεσε να μεγαλώνω μαζί σου και να μαθαίνω για σένα. Αγαπώ το άτομο που είσαι και είμαι αυτή που είμαι εξ ολοκλήρου χάρη σε σένα. Ανυπομονώ να το κάνω για πάντα… Θα με παντρευτείς;» Δυστυχώς για την Κάρλι, ύστερα από μια σύντομη παύση, ο Μπραντ την παρακάλεσε να αστειευτεί. Στη συνέχεια, συνέχισε να μην απαντά θετικά, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Αστειεύεσαι… Είσαι ζωντανά στον αέρα;» ρώτησε. «Αστειεύεσαι προφανώς… Χμ… (παύει). Δεν ξέρω αν αυτό είναι το είδος των πραγμάτων, που κάνεις στον αέρα. Είναι μεγάλη υπόθεση και είμαι ένας αρκετά παραδοσιακός τύπος, όπως ξέρεις»…

«Δε θέλω να φαίνομαι ότι δεν είμαι ευγνώμων ή κάτι τέτοιο… Ξέρεις ότι σε αγαπώ, μωρό μου… Δεν ξέρω, νιώθω αρκετά σοκαρισμένος αυτή τη στιγμή», είπε προτού η κλήση τερματιστεί στα γρήγορα. «Αυτό θα μπορούσε να είναι ό,τι πιο άβολο έχω νιώσει ποτέ στο ραδιόφωνο», είπε απογοητευμένος ο Φεβ, καθώς η εκπομπή έφτασε στο τέλος της.

Πηγή: newsbeast.gr