Για την κόρη της την 21χρονη Έμμα που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη μίλησε η μητέρα της έξι μήνες μετά τον χαμό της. «Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι ότι το παιδί μου δεν είναι πια εδώ» είπε για την κόρη της παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη Δευτέρα (15/5) η κυρία Κέλλυ τόνισε πως θα ήθελε να έχει αγκαλιάσει την 21χρονη περισσότερο.

«Είναι πολύ δύσκολο. Και όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο» δήλωσε ενώ πρόσθεσε: «Είναι μαζί μου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, είναι συνέχεια στο μυαλό μου».

«Η Έμμα θα ήθελε να δωρίσουμε τα όργανά της»

Μιλώντας για τη δύσκολες στιγμές που πέρασε όσο η κόρη της Έμμα νοσηλευόταν και έδινε μάχη για τη ζωή της η μητέρα της επεσήμανε: «Τις μέρες που ήταν στην εντατική την παρακαλούσα κάθε φορά να κάνει το θαύμα της και να βγάλει τους γιατρούς ψεύτες. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο θαύμα.

Δεν είχαμε κάνει ποτέ τη συζήτηση για δωρεά οργάνων. Η Έμμα μας είχε αν ποτέ πάθει κάτι, θα ήθελε να δωρίσουμε τα όργανά της. Όταν έφτασε η στιγμή πήραμε την απόφαση να κάνουμε πράξη την επιθυμία της, ήθελε να χαρίσει ζωή. Εμείς κάναμε το χρέος μας στην κοινωνία. Η κοινωνία, όμως, δεν έκανε το θαύμα της για το δικό μας το παιδί».

«Μαμά, εσύ έχασες το παιδί σου. Αλλά εγώ έχασα το μέλλον μου» της είπε η κόρη της

Η ζωή για τους γονείς της Έμμας όπως σημείωσε η μητέρα της είναι δύσκολη μετά τον θάνατό της αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολη για την 17χρονη αδερφή της 21χρονης την Κωνσταντίνα.

«Η Κωνσταντίνα, το άλλο μου παιδί, είναι πολύ δυνατή. Μου είπε μια κουβέντα που την έχω συνέχεια στο μυαλό μου. ”Μαμά, εσύ έχασες το παιδί σου. Αλλά εγώ έχασα το μέλλον μου. Όλο το μέλλον μου το σχεδίασα με την Εμμανουέλα”. Είχαν σχεδιάσει στο μέλλον να μείνουν μαζί, όταν τελείωνε και αυτή τις πανελλήνιες. Συνειδητοποιώ αυτό που μου λέει. Και εγώ όλη μου τη ζωή την περνάω μαζί με την αδελφή μου, την έχω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα ήθελα να έχω αγκαλιάσει περισσότερο την Έμμα. Της τα είπα όλα πριν φύγει. Ελπίζω να με άκουσε» είπε κλείντας η κυρία Κέλλυ.