Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σε εξέλιξη και η κατηγορούμενη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, φέρεται να έστειλε SMS σε χαρτορίχτρα, όπου ζητούσε βοήθεια για να γυρίσει πίσω ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στις 15 Ιανουαρίου του 2022 ο Δασκαλάκης ανακοίνωσε πως θέλει διαζύγιο, ενώ την επόμενη μέρα η Πισπιρίγκου φέρεται να απευθύνθηκε σε χαρτορίχτρα για να ζητήσει βοήθεια.

Ακολουθούν τα SMS που παρουσίασε η εκπομπή του Mega:

Πισπιρίγκου: Καλημέρα Σία. Μη με πάρεις, πάρε την (κολλητή μου), ευχαριστώ. Πάντως μάζεψε τα πράγματά του όλα…

Πισπιρίγκου: Σία συγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά πήρε τα πράγματά του στη μάνα του… επειδή μου είπε η (κολλητή μου) ότι δεν θα φύγει απλά στο λέω… Στείλε μου μήνυμα ό,τι θες να μου πεις….

Σία: Θα επιστρέψει. Αυτή (η «γιαγιά») προσπαθεί… Θα γυρίσει…

Η θεραπεία για την Τζωρτζίνα

Η εκπομπή «Live News» ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε ξανά με τη συγκεκριμένη χαρτορίχτρα, επειδή μία «γιαγιά» είχε αναλάβει την θεραπεία της Τζωρτζίνας.

Έτσι, φέρεται να έστειλε δύο SMS στις 3 και 18 Μαρτίου του 2022, όπου ανέφερε το εξής:

Πισπιρίγκου: Καλημέρα το απόγευμα θα έρθω σπίτι σου Σία.

Πισπιρίγκου: Το απόγευμα θα έρθουμε σπίτι σου. Φρόντισε να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω. Από τη γριά. Γιατί έχουμε όλες τις ηχογραφήσεις που μας λες για τη γριά και το ποσό που ζητάς για να γίνει η Τζωρτζίνα καλά. Στις έξι θα είμαστε εκεί. Φρόντισε να βγεις να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω, αλλιώς θα κινηθούμε αλλιώς.

Πηγή: newsbeast.gr