Τα παιδιά παραμένουν κλεισμένα μέσα στο σπίτι λόγω του κορονοϊού και η αλήθεια είναι ότι έχουν απορίες για ότι συμβαίνει. Μία από αυτές αφορά τη νεράιδα των δοντιών και το κατά πόσο επηρεάζει το… ταξίδι της ο κορονοϊός και η καραντίνα!

Ο γνωστός Αμερικανός επιδημιολόγος και σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αντιμετώπιση της κρίσης με την Covid-19 Άντονι Φάουτσι ήταν ο προσκεκλημένος μιας μίνι σειράς βίντεο που φτιάχνει και προβάλλει με αφορμή την καραντίνα ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat με τίτλο «Ο Γουίλ από το σπίτι».

«Η Νεράιδα των Δοντιών μπορεί να έρθει και τώρα παρά τον κορονοϊό αν βγει το δόντι μου;», τον ρώτησε ανήσυχη η 7χρονη Άβα από το Λος Άντζελες, η οποία βρισκόταν μεταξύ των παιδιών που υπέβαλαν ερωτήματα στον γνωστό ιολόγο και μέλος του πυρήνα του Λευκού Οίκου.

«Μπορεί να κολλήσει τον ιό;», ρωτάει ακόμη η Άβα σε βιντεάκι από το νέο επεισόδιο της σειράς αυτής του Γουίλ Σμιθ, το οποίο αναμένεται να προβληθεί ολόκληρο σήμερα.

«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να ανησυχείς για την νεράιδα των Δοντιών» απαντά ο 79χρονος Φάουτσι, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της κρίσης με τον νέο κορονοϊό, κυρίως χάρη στις σαφείς εξηγήσεις του και στον καθησυχαστικό του τόνο, όπως και επίσης και σε μια σχεδόν συνεχή παρουσία του στα μέσα ενημέρωσης.

«Σου εγγυώμαι ότι η νεράιδα των Δοντιών δεν θα προσβληθεί και δεν θα αρρωστήσει» απαντά ακόμη στη μικρή ο επιστήμονας, ενώ ο Γουίλ Σμιθ από απόσταση παρακολουθεί και χαμογελάει.

Πηγή: newsbeast.gr