Η σύζυγος του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ακεκσάνταρ Κάταϊ, προέβη σε προσβλητικά σχόλια για όσους συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ με τον ίδιο ωστόσο να μην συντάσσεται μ’ αυτά και να ζητάει ανοιχτά συγγνώμη.

Ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, που έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Πλατανιά, πλέον αγωνίζεται στους Γκάλαξι αλλά για το πόσο ακόμα κανείς δεν το ξέρει.

Κι αυτό διότι τα σχόλια της συζύγου του έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η Τέα Κάταϊ έγραψε στο Instagram: «Σκοτώστε τα σκ…α» και σε μια άλλη φωτογραφία από κλοπή αθλητικού καταστήματος σχολίασε «Black Nikes Matter».

Ο Σέρβος με τη σειρά του απολογήθηκε, σ’ όσους θέλουν να τον διώξουν οι Γκάλαξι, λέγοντας:

«Δεν συμμερίζομαι και δεν ανέχομαι τις απόψεις αυτές στην οικογένειά μου. Καταδικάζω απερίφραστα τον ρατσισμό και τη βία απέναντι στους μαύρους. Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία. Ήταν ένα λάθος της οικογένειάς μου και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστεί καιρός για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο Λος Άντζελες. Ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσαν στην οικογένεια των Galaxy αυτά τα σχόλια και όλοι μας είμαστε συμμέτοχοι στη μάχη κατά του ρατσισμού».

Φυσικά, ο Κάταϊ δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει τον κόσμο, οι οποίοι του ζητούν να τα μαζέψει και να φύγει από το Λος Άντζελες.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr