Σύσκεψη μέσω skype πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολές στους ανθρώπους της ΠΑΕ για τον κορονοϊό.

Η εξάπλωση του COVID-19 έχει οδηγήσει όλες τις ομάδες σε αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους. Στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε τη Δευτέρα (16/3) σύσκεψη, μέσω skype, στην οποία συμμετείχαν όλα σχεδόν τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αφού πρώτα λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καλωσόρισε αρχικά τον Κυριάκο Κυριάκο, ευχόμενος του καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα.

Μια από τις βασικές επισημάνσεις του, αφορούσαν τις εξελίξεις με τον κορονοϊό, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των στελεχών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Τόνισε επίσης πως παρά το ότι διανύουμε μια περίοδο αβεβαιότητας όπου είναι αμφίβολο αν και πότε θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, το ποδοσφαιρικό τμήμα και όσοι βρίσκονται πέριξ αυτού, οφείλουν να βρίσκονται σε εγρήγορση. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να τηρήσουν τις εντολές του προπονητικού και ιατρικού τιμ.

Παράλληλα, έδωσε σε όλους το σύνθημα πως ο χρόνος είναι σύμμαχος, ώστε για να ξεκινήσει ο στρατηγικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr