Από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2023 σύμφωνα με το πρόγραμμα πληρωμής που ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής τους, διαμορφώνεται ως εξής:

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο:

  • Την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  •  Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  •  Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Σημειώνεται πως τα ποσά θα φανούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.

Πηγή: newsbeast.gr