Ο πρώην σταρ των New York Knicks, Αμάρε Στουνταμάιρ, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο διαμέρισμα του στο Μαϊάμι με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας, αφού φέρεται να γρονθοκόπησε, για ασήμαντη αφορμή, μια από τις κόρες του στο σαγόνι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της σύμφωνα με την Miami Herald.

«Παρατήρησα κηλίδες αίματος στο πουλόβερ και στο παντελόνι του θύματος», αναφέρει η έκθεση αστυνόμου που συνέλαβε τον 40χρονο, σύμφωνα με την Miami Herald. «Η μητέρα του θύματος μού έδειξε φωτογραφία που έλαβε από την κόρη της, η οποία δείχνει το θύμα να κλαίει και αίμα να τρέχει στο πρόσωπό της». Ο Στουνταμάιρ, και η τέως σύζυγός του, Αλέξις, έχουν τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων δύο έφηβες κόρες.

Η Αλέξις πήγε στο σπίτι του Στουνταμάιρ σύμφωνα με τον Herald, αφότου μια από τις κόρες του απηύθυνε «έκκληση για βοήθεια», και ο Στουνταμάιρ της είπε ότι η κόρη τους ήταν «ασεβής».

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Στουνταμάιρ πιστεύει ότι η κόρη του «δε συμπεριφερόταν ωραία» στη γιαγιά της, και ως αντίδραση «συνέχισε να τη χαστουκίζει» αφού τη γρονθοκόπησε…

Ο φερόμενος ως δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του «έφαγε ξύλο από αυτόν επειδή ήταν ασεβής και ψεύτρα», σύμφωνα πάντα με τη Herald.

Πηγή: newsbeast.gr