Για άλλη μια φορά οι αντιπαλότητες οικογενειών είχαν σαν αποτέλεσμα εκτός από διαπληκτισμό να «βγουν» και όπλα σε περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης ένας 45χρονος άντρας από τα Ζωνιανά λίγο έξω από το χωριό, στον δρόμο προς την Αξό, συναντήθηκε με δύο άντρες από άλλη οικογένεια και για άγνωστο προς το παρόν λόγο ακολούθησε λογομαχία η οποία εξελίχθηκε σε διαπληκτισμό.

Μάλιστα ο άντρας χτυπήθηκε στο πρόσωπο και στο κεφάλι – πιθανόν από κατσούνες – και μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό ο 53χρονος αδελφός του πήγε σπίτι τους και συνάντησε τα μέλη της άλλης οικογένειας για να ζητήσει τον λόγο για τον ξυλοδαρμό του αδελφού του.

Τότε έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο 53χρονος ο οποίος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων (όπως και ο αδελφός του με τραύματα στο κεφάλι από τον ξυλοδαρμό) και στην συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ευτυχώς η σφαίρα δεν έπληξε κάποιο καίριο σημείο του σώματος, ενώ την ίδια στιγμή στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο χωριό αλλά – σύμφωνα με πληροφορίες – αλλά οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο από την άλλη οικογένεια είχαν εξαφανιστεί, ενώ οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν κάλυκες από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Η υπόθεση εξετάζεται με μεγάλη προσοχή και στην κατεύθυνση να επικρατήσει ηρεμία στην περιοχή καθώς είναι ακόμη πολύ νωπή η πρόσφατη τραγωδία με τους δύο νεκρούς στα Ανώγεια.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: newsbeast.gr