Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Θεσσαλονίκη, που σημειώθηκε στις 19 Μαρτίου του 2023.

Όπως αναφέρει πρόκειται για τη Θεοδοσία Φούρναρη, 51 ετών και την Ευαγγελία Σμυρνιού, 24 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ενηλίκων, σήμερα, 03.04.2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας τους, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Θεοδοσία Φούρναρη, έχει ύψος 1,60, είναι 50 κιλά, έχει καστανά μάτια και σκούρα σγουρά μαύρα μαλλιά. Η Ευαγγελία Σμυρνιού, έχει ύψος 1,70, είναι 65 κιλά, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή: newsbeast.gr