Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι ο σταθμάρχης της Λάρισας ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις Αρχές για την τραγωδία στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, που μεταδόθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (4/3) ο σταθμάρχης φέρεται να ψέλλισε σε όσους τον είδαν: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…».

Ο 59χρονος κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε στον ανακριτή, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία για αύριο Κυριακή, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του, βάσει των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει στην έρευνα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του σταθμάρχη, Στέφανο Παντζαρτζίδη «είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ηχητικό ντοκουμέντο που αποτυπώνει την επικοινωνία του σταθμάρχη με το μηχανοδηγό του μοιραίου τρένου και του κλειδούχου, δεν ακούγονται τρεις, αλλά τέσσερις φωνές. Ο δεύτερος μηχανοδηγός που ακούγεται στη συνομιλία, δεν είναι ο μηχανοδηγός της υπερταχείας 62, αλλά τρένου από Λάρισα για Βόλο και μιλάει στον μηχανοδηγό που είναι από τον Βόλο.