Για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια του πολέμους στη χώρα του, μίλησε ο έμπειρος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς.

Καθόλου εύκολα παιδικά χρόνια δεν έζησε ο 35χρονος άσος των Μαδριλένων, καθώς όπως τόνισε όταν έπαιζε μπάλα με τους φίλους του στη γειτονιά, οι βόμβες έπεφταν δίπλα τους κι έτρεχαν για να σωθούν.

«Ήταν δύσκολα. Έπεφταν συχνά βόμβες δίπλα μας. Στα 100 μέτρα από εκεί που παίζαμε μπάλα. Όταν ακούγαμε τους θορύβους, τρέχαμε σε μία αποθήκη για να κρυφτούμε. Κι όμως δεν έκλαιγα. Ήξερα ότι κακό συνέβαινε  Ήθελα όμως να παίζω ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή του ως πρόσφυγας στην μικρή πόλη της Κροατίας, Ζαντάρ.

«Ήμουν έξι χρονών όταν πήγα εκεί μαζί με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Οι τέσσερις μας ζούσαμε σε ένα σπίτι 20 τετραγωνικών μέτρων. Δεν μπορώ να πω ότι η παιδική μου ηλικία δεν ευτυχισμένη. Θυμάμαι χαρούμενες στιγμές. Αλλά από την άλλη ήταν και δύσκολη για όλος μας. Όσα βίωσα εκεί, με έχουν διαμορφώσει ως άνθρωπο. Περισσότερη αξία για εμένα έχουν οι γονείς μου. Με δίδαξαν πως να συμπεριφέρομαι, να είμαι ταπεινός και να σέβομαι», κατέληξε ο Λούκα Μόντριτς στην εκπομπή «El Partidazo» του COPE.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr