Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε χθες Δευτέρα (7/3) στο πλατό του «The 2night Show». Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής μίλησε για το σοκαριστικό ατύχημα που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο για να δώσει μεγάλη μάχη και να επανέλθει δυνατός στην καθημερινότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλη Κονταρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου».

Μανώλης Κονταρός: Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να χορέψω

«Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στεναχωρεί. Θυμάμαι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι με πολλούς φίλους και συγγενής. Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι λίγο όρθιο και χόρευαν. Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα» συμπλήρωσε ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες του αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται, πρέπει να ζει. Είναι όμορφο να ζεις, είναι πολύ όμορφο. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά που το καθένα με «ταλαιπωρεί» με τον τρόπο του».