Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση του 40χρονου Αρχιμανδρίτη από την Ερμιονίδα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς έστειλε άσεμνο και χυδαίο βίντεο σε 12χρονο αγόρι.

Ο ιερέας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6) στο δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, όπου πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, Τρίτη (6/6).

Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο.

Το κινητό και οι υπολογιστές του ιερέα έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (6/6) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» φαίνεται πως στο κινητό του Αρχιμανδρίτη βρέθηκε άσεμνο περιεχόμενο και όπως φαίνεται μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων οι Αρχές εξετάζουν εάν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί σε ανήλικους ή και σε ενήλικες.

Μητέρα 12χρονου: Το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως

Η μητέρα του 12χρονου ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχε παρόμοιο περιστατικό με ανήλικο αγόρι, όμως σε εκείνη την περίπτωση δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία και η υπόθεση δεν είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του ανήλικου.

Πηγή: newsbeast.gr