Μια σοκαριστική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στις ΗΠΑ, καθώς οι αρχές εντόπισαν ένα αγνοούμενο 2χρονο αγοράκι στο στόμα ενός αλιγάτορα και βασικός κατηγορούμενος είναι ο πατέρας του, ο οποίος νωρίτερα φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει το cnn.com, στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκε νεκρή η 20χρονη Πασούν Τζέφερι και είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση του 2χρονου γιού της Τάιλεν.

Έτσι, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του και την επόμενη μέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε λίγα μίλια μακριά από το σημείο όπου η Τζέφερι βρέθηκε νεκρή, να έχει κάτι στο στόμα του. Οι αξιωματικοί πυροβόλησαν προς τον αλιγάτορα και αυτός άφησε ό,τι είχε στο στόμα του. Τότε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για το σώμα του μικρού Τάιλεν, το οποίο ήταν άθικτο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 21χρονος πατέρας Τόμας Μόσλεϊ, φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έριξε το παιδί στη λίμνη «προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του».

Μάλιστα, το βράδυ προτού βρεθεί νεκρή η Τζέφερι, ο Μόσλει φέρεται να πήγε στο σπίτι της μητέρας του έχοντας σοβαρα τραύματα στα δύο χέρια του που προκλήθηκαν από πτώση κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι και εισήχθη σε νοσοκομείο.

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού που είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλεϊ», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», είπε η δικαστική εκπρόσωπος του κατηγορούμενου, Σάρα Μόλο.

Πηγή: newsbeast.gr