Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού από το Ίλιον, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Παίδων τραυματισμένο στο πόδι από σφαίρα.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 31χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για έκθεση σε κίνδυνο από κοινού και παράνομη κατοχή όπλου ενώ για την μητέρα του κοριτσιού, η οποία επίσης συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, κράτησε αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Οι γονείς συνελήφθησαν από τις αρχές το βράδυ της Κυριακής καθώς φέρονται να είχαν εξαφανιστεί μετά την μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο, το πρωί του Σαββάτου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και αφαιρέθηκε ένα βλήμα από το δεξί της πόδι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος πατέρας ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι η μικρή την περασμένη Παρασκευή τραυματίστηκε στο δεξί πόδι της από πιστόλι – μπρελόκ την που βρήκε μαζί με τον 5χρονο αδελφό της ενώ έπαιζαν σε εξωτερικό χώρο.

Ωστόσο, από την έρευνα φέρεται να προέκυψε ότι το πιστόλι – μπρελόκ ανήκει στον πατέρα των παιδιών. Ο μικρότερος γιος ήταν εκείνος που εμφανίζεται να πυροβόλησε κατά λάθος την 8χρονη ενώ περιεργαζόταν το πιστόλι.

Πηγή: newsbeast.gr