Ο Πέλκας δεν ακολούθησε τους Πασχαλάκη, Γιαννούλη, Τζόλη για την Εθνική αλλά αντίθετα θα πετάξει στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να ενσωματωθεί αργότερα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι μέσα στους εκλεκτούς του Τζον Φαν Σχιπ όπως και οι Τζόλης, Γιαννούλης και Πασχαλάκης. Και οι τέσσερις θα έμπαιναν στο αεροπλάνο για Αθήνα ώστε να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, αλλά τελικά θα μπουν μόνο οι τρεις.

Και αυτό γιατί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει πετάξει ήδη για Κωνσταντινούπολη! Η μεταγραφή του Πέλκα στην Φενέρ μπήκε στην τελική της ευθεία και μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά, θα πετάξει από εκεί για την Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί κι αυτός με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η μεταγραφή θυμίζουμε κόστισε 1.6 εκατομμύρια ευρώ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα 20% σε περίπτωση μεταπώλησής του. Οσο για τον ίδιο τον Πέλκα; Θα υπογράψει συμβόλαιο ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Ο Έλληνας μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από την Φενέρ.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Πέλκα; Ακούγεται ήδη το όνομα του Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr